Апартман бр. 16
Капацитет 4 Лица Квадратура 65m2
2 Соби Кујна Купатило 2 Тераси 2 ТВ - ЛЦД Греење
Апартман бр. 17
Капацитет 2 + 2 Квадратура 42m2
1 Соба Кујна Купатило Тераса ТВ - ЛЦД Греење
Апартман бр. 18
Капацитет 4 Лица Квадратура 57m2
2 Соби Кујна Купатило 2 Тераси 2 ТВ - ЛЦД Греење